Volg ons :

ideelec

Koelen & verwarmen

Duurzaamheid centraal

Energiezuinig en duurzaam verwarmen? Een warmtepomp is een gedegen alternatief voor een traditionele verwarmingsinstallatie. Door gebruik te maken van energie uit elementen van de natuur zoals water, grond of lucht wordt de woning en het water verwarmt op een budget- en milieuvriendelijke manier.

Haal je voordeel

Ecologische investering

Een warmtepomp wordt tegenwoordig niet enkel in een nieuwbouwproject geinstalleerd, ook in renovatieprojecten wint de warmtepomp aan populariteit. Dit vanwege zijn flexibel karakter want ze zijn makkelijk te integreren in bijna iedere woning. Het is een ecologische inverstering waar je op korte termijn al veel voordeel uit haalt.

Verwarmen

& koelen

De voornaamste en meest gebruikte toepassing van een warmtepomp is het verwarmen van de woning. Een warmtepomp kan echter ook gebruikt worden als afkoelingssysteem of de woning voorzien van sanitair warm water. 

We geven je steeds advies over welke warmtepomp en aircoheater het best aansluit bij de noden van de woning.

 

Partners

Waarom kiezen voor ideelec?​

ideelec is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.