Volg ons :

ideelec

Van A tot Z

Advies in functie van het doel

Een lichtplan op maat, technisch advies en ondersteuning voor jouw project. ideelec weet hoe belangrijk verlichting in een woning of bedrijfsgebouw is. Zowel sfeervolle als functionele verlichting zorgen voor een samenhangend geheel. Zo wordt het doel van iedere ruimte optimaal ondersteunt door aangepaste verlichting.

 

Subtiel of als eyecatcher

Thuis of op het werk

Verlichting is een beleving, het brengt een gevoel, een bepaalde sfeer. Daarom werken we steeds met de meest persoonlijke verlichtingsfabrikanten. Jouw woning, kantoor of bedrijfsgebouw wordt hierdoor een aantrekkelijke ruimte.

 

Op maat

Functioneel & esthetisch

Verlichting bepaalt een groot deel van de functionaliteit. We werken een volledig lichtplan uit op maat van jouw project. Zo weten we perfect waar voldoende lichtopbrengst nodig is en kunnen interessante dimmingsmogelijkheden worden voorzien. Onze maatwerkpartner voor verlichting is de Genkse fabrikant LEDNLUX. Ook werken we met andere gerenommeerde verlichtingspartners zoals SLV & Delta Light.

 

LEDNLUX

Waarom kiezen voor ideelec?​

ideelec is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.