Volg ons :

ideelec

Elektriciteitswerken

Doordacht en nauwkeurig

Meer dan een plan en kabels. ideelec denkt mee met de bewoner, de architect of de bouwheer. Steeds rekeninghoudend met de wensen van de klant zorgen we door middel van de nieuwste technieken en aangepaste technologieën voor een optimaal eindresultaat.

 

Thuis en op't werk

Optimale energievoorziening

 

Zowel in een nieuwbouwwoning of appartement als in een renovatieproject is het van groot belang om vanaf de start van de werken rekening te houden met het doel van iedere ruimte. Waar wil men stopcontacten, waar zijn de verlichtingspunten nodig, wordt er een domoticasysteem gebruikt, wat met de energievoorzieningen zoals een warmtepomp of zonnepanelen? Tijdens een bouwproject komen er veel vragen op je af. Daarom geven we correct advies en begeleiden we jou doorheen iedere fase van het project.

 

Totaalpartner

Ruime expertise

 

Onze uitgebreide expertise trekken we door in ieder bedrijfsgebouw. We zijn betrokken in iedere stap doorheen het bouwproces en houden rekening met de huidige normen en nieuwste technieken.

Waarom kiezen voor ideelec?​

ideelec is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.