Volg ons :

ideelec

Comfort

door domotica

Extra comfort, een veilig gevoel of energie besparen, het zijn enkele redenen waarom jij voor domotica kiest. Van een kleine aanpassingen tot een volledig geautomatiseerde woning, de mogelijkheden zijn eindeloos. We bekijken samen de persoonlijke noden en maken een plan op maat. Zowel bij jouw thuis als op de werkplek waar jij je thuis voelt.

 

Gebruiksvriendelijk

100% genieten

Op een gebruiksvriendelijke manier zorgt domotica voor een andere manier van leven. Steeds met het doel om jouw comfort en veiligheid te optimaliseren en de energiekost extreem laag te houden. Hiervoor doen we beroep op de marktleider van domotica: Teletask.

Slimme systemen

Makkelijk & veilig

We brengen harmonie bij jouw thuis of op jouw werkplek door specifieke functies te integreren in een slim systeem. Beheer jouw energieverbruik, dim de verlichting voor een gezellige avond of ontvang een melding wanneer de kinderen thuiskomen.

Waarom kiezen voor ideelec?​

ideelec is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.