Volg ons :

ideelec

Zonnepanelen met thuisbatterij

Zonnepanelen blijven een goede investering. Voorzien in je eigen groene energie, dat is de beste beslissing op lange termijn. We helpen graag bij het vinden van de meest geschikte oplossing voor jouw woning en plaatsen de volledige installatie. Overigens zorgt een thuisbatterij ervoor dat er geen energie verloren gaat maar wordt opgeslagen voor later gebruik. Zo geniet je optimaal van jouw eigen groene installatie.

Zonnepanelen

Groene investering

Zonnepanelen kunnen op verschillende manieren en op verschillende soorten daken worden geplaatst. Wanneer je van plan bent om te voorzien in je eigen groene energie zal er een expert ter plaatse komen om de ligging maar ook de dakconstructie te bekijken. Aan de hand van het verbruik wordt er een offerte op maat gemaakt. Je bespaart flink op je energiefactuur en je draagt een steentje bij aan een beter milieu.

Omvormer

Optimaal rendement

De keuze van de omvormer is afhankelijk van het aantal energie dat omgezet moet worden naar bruikbare stroom. Om een optimaal rendement te hebben van de installatie is de juiste omvormer cruciaal. We geven je graag advies.

Thuisbatterij

Laat niets verloren gaan

Wil je liever geen of zo weinig mogelijk energie afnemen van het net? Dan is een thuisbatterij de geschikte oplossing. Deze batterij slaat het teveel aan stroom op, de elektriciteit die je panelen opwekken maar die je op dat moment niet verbruikt. Hierdoor gebruik je de eigen opgewekte energie op een ander moment waardoor er niets verloren gaat.

Partners

Huawei

SMA

SAJ

Waarom kiezen voor ideelec?​

ideelec is de betrouwbare partner voor professionele en particuliere projecten in Limburg en Vlaams-Brabant. Door onze jarenlange ervaring bieden we een ruim aanbod aan.